Mission


Våran församling engagerar sig mycket i mission, med förhoppning att människor helhjärtat överlämnar sig åt Jesus. Fårbo frikyrkoförsamling har insamlingar för både EFK samt Equmeniakyrkan nationellt och stöder följande missionärer och missionsinsatser :
Brasilien – Stödjer vi ett missionärspar 
Ecuador – Gunilla Eliasson
Nagaland -- Euston Sarkar

Nytillkomna missionsuppdrag enligt uppdrag från församlingen för år 2016 är:

Stiftelsen Caminul Felix (CF) i Thailand (www.caminulfelix.org). Stiftelsen har ett 90-konto som kontrolleras i Sverige. Ordförande för CF i Sverige/Thailand är Berndt Sanfridsson, Aneby(berndt@itcs.se

Pastor Mana Rujirayanyong är med sin hustru Mon föreståndarpar för de 10 husen i Felix Family Villages i staden Surat Thani. (Mana@FelixFamilyThailand.org). Varje hus med inneboende barn har var och en sina ”fosterfamiljer”.

Till Den Demokratiska Republiken Kongo skickar Equmenia familjen Julia och Johan Lindgrensamt deras två söner. De kommer att bo i Kimpese. Johan ska syssla med kyrkans arbete för samhällsutveckling och Julia kommer att arbeta med kyrkans sjukvårdsarbete. De reser ut i slutet av januari 2016. Kimy Konde är deras Equmeniakontakt. Ulrika Morazan är deras internationella samordnare.


  • Estland har vi en församlingsmedlem som brukar åka över och hjälpa de som har det svårt. Vi ber att fler ska upptäcka Jesus och att den hjälp vi skickar kommer människorna till hjälp. Vi åker ca:8-10ggr per år med hjälpsändningar. Främst Ösel men även resterande Estland. Dessa hjälpsändningar sker tillsammans med Fårbo Frikyrkoförsamling och  vänortsföreningen Pärnu-Oskarshamn.
  • Söndagsskolans pengar går till barnhjälpen i sydamerika. Coronel Oviedo, Paraguay samt Boa Vontade och Amarelina i Brasilien.
Vi har även en "GE FÖR LIVET"- lördag på hösten med allehanda aktiviteter, där pengarna går till Paraguay. 

Vill du vara med och hjälpa oss. Ge gärna en gåva till vår mission.