Boka Västragård

Här kan du boka stugor, rum, huvudbyggnad eller hela gården. Klicka på de datum du vill boka, klicka sedan på "Skapa en ny reservation". Se gärna vart stugor och rum ligger på denna karta

Fyll i det som efterfrågas och välj längst ner vilket ni bokar. Har ni fyllt i en epost skickas det en bekräftelse till dig. Viktigt: "Beskrivning" är det som syns för ALLA. Här kan ni skriva vilket ni bokar. Exempel: "Beskrivning" Stugan Rönnen bokad. Detta för att underlätta för oss och andra som vill boka. O.b.s. fiske är ej tillåtet.


Västragård är en drogfri gård.
Vi vill att ni som gäster respekterar detta.
Välkomna med er bokning för en underbar vistelse på Västragård. Oskarshamns kommun har mycket att erbjuda med dess skärgård och närhet till Gotland, Öland och Astrid Lindgrensvärld (ALV). Varför inte förlägga släktträffar, läger, större evenemang eller bara övernattning med husvagnen eller tältet i en lugn avkopplande miljö. Se gärna vårat månadsblad för aktiviteter som vi har under sommarkvällarna under sommarna, eller konferenser.


Prislista
Huvudbyggnad: dagshyra 900kr, halvdag 600kr. Vid fler än 100 personer, kontakta värden för information. Rum och stughyra: 300kr/dygn (stugkök ingår)
Tält och Husvagn: 100kr/dygn (stugkök ingår) för EL tillkommer 25kr/dygn
Hela gården: 2 800kr/dygn

Mail for information in English.
Vill ni ha mer information om priser eller hyra gården , en stuga eller campa hör av er till:
Åke Johansson 070-6316081, 0491-33260